Friday, March 15, 2013

Љубов кон модата, или ако подобро можам да се изразам кон добриот изглед на една девојка..жена.. и изгледот на самата јас... е нешто што човека го носи, или не го носи во себе!
   Инспирирана од колективната маса на девојки кои сакаат да го презентираат она  што го носат во себе како идеа, како креативност, и конечно со појавување на една социјална популарна мрежа, каде што својата идеа несебично ќе ја споделат со сите....
    Дел од она што ќе се презентира е домашна изработка  (да напоменам..аматерска )  со кое се опуштам и уживам, дел е купено ( во некое бутиче ), а дел е сошиено... (професионално)
  Сакам да уживате во сето останато, да бидете свои.. и секоја жена да си посвети внимание на себе, бидејќи таа тоа и го заслужува!
Уживајте!!!

No comments:

Post a Comment