Sunday, March 24, 2013

Недела...ден за моето семејство кога сите заедно цеееел ден се дружиме..и конечно можам мојот сопруг да го искористам за некоја фотка.. :)
Денешната комбинација на лилаво со крем беше добар избор..
Мојата балон сукњичка која ја шиев сама, со прекрасен колан кој се совпаѓа со целата комбинација, нежно ланченце надополнето со чипка блуза.. и на крај моите нови пролетни чизмички... и оп све испадна топ ! ;)
Тоа го оставам вие да кажете! Убав ден!

No comments:

Post a Comment