Tuesday, May 28, 2013

Color of shoes

Денешната инспрација доаѓа директно од чевлите кои пред 5 години ги купив од Германија и ми беа омилени заради дебелиот топук и интересниот спој на бои.. Во денешната комбинација е едно надополнување на нив и како уште едно ланче од мојата колекција може да се спои во еден аутфит.
И тоа е се за денес, погледнете и имајте убав ден!                                                       Shirt: By Grupa Fiore
                                                       Vest: By Grupa Fiore
                                                       Pants: By Goodies
                                                     

4 comments:

  1. Imame ista tasna, samo mojata e temno lila i sivo kombinirana :))
    Mnogu mi se svigja spojot na boi, a stiklive se gleda deka se lesni za nosenje :)

    ReplyDelete