Thursday, May 23, 2013

Stripes & Red :)

Некако ми тргна со овие комбинации, иако е облачно времето во одреден период е притушно и сепак е за кратки ракави...
Ова беше ептен брзинска комбинација, од туника-фустанче во црно бели линии, болеро кое одлично се совпадна и како боја за да се разбие сето тоа ја одбрав црвената.
Црно белата кобинација ќе ви биде основа за секакво комбинирање кое ке ви биде многу интересно, и предизвик да ја пробате со секоја можна боја  :).
Погледнете и имајте убав ден!

8 comments: