Tuesday, May 21, 2013

Giveaway

Ова е мојот прв подарок по повод за 10 000 посетители кои ги достигнав на мојот моден блог...
Со многу љубов го направив ова уникатно ланче, кое по пат на случаен избор ке биде извлечен добитникот.
Условите се да стиснете еден LIke na FB страницата на Macedonian Styleboock и да го оставите вашиот меил под самата слика со ланчето.
Ви посакувам многу среќа, пријавувањето трае до петок!

4 comments: