Wednesday, May 22, 2013

Еternal walk

И денес еден аутфит за вечерна прошетка само со женско друштво... Иако не траеше долго затоа што очите ни се затвараа важно излеговме малку на свеж воздух сами :). Изборот мој беше скајни хеланки со делови од мрежа, и кремова блузичка која се вклопи со моите пролетни чизмички... и на крај едно ланче од мојата колекција.
Погледнете ги фотграфиите и имајте убав ден без разлика на времето!
13 comments: