Friday, May 3, 2013

Spring colection by Simona Petrovski

Денешниот пост ќе биде за најновата рачна изработка на мојот накит...можам да ја наречам цветна колекција зато што цветовите одсекогаш сум ги обожавала како детал и ги употребувам многу често и во изработката на ланчињата...
Погледенте ги сликите и одберете го вашето омилено :), цените можете да ги погледнете на мојот ФБ профил Симона Петровски Моден Блог...
Температурите се пониски и уживајте во убавото време!
2 comments: