Tuesday, May 14, 2013

Mint & Jeans

 Во денешниот пост ќе погледнете една комбинација на бледо минт боја со светол џинс. За оние кои работат во канцеларледнетеија а не сакаат да се по оние униформирани стереотипи. За мала разиграност додадов само ланче од мојата цветна колекција кое сеуште не е изложено. Погледнетеја мојата фотосесија :)
4 comments: