Saturday, May 18, 2013

Knee hight socks

Денешниот пост е за љубителите на дизајнираните доколенки со суќна и дизајнирана црна блуза... Утрински со балетанчина и за прошетка со Саричка по игротека а за излегување секогаш сакам високи потпeтици. Многу едноставно а интересно..еве како може да ги комбинирате, барем по мој вкус...
Погледнете ги сликите и прекрасното утринско кафе! :)


g

7 comments: