Sunday, May 19, 2013

Pink Panter :)

 И поврторно нешто розево во знакот на PINK PANTER...  Кежуал варијанта...фармерчина ..високи розеви потпетици..плик розе ташна, и едно панделче во коса како моден дентал :)...
Погледнете ги фотографиите и имајте убав ден!


2 comments: