Sunday, May 12, 2013

The tales of Hoffman- costume by Maria Papucevska

Денес сакам да видите дел од преубавите костими на Марија Папучевска за отварањето на Мајскити Оперски Вечери. Бидејќи повеќето од вас не присуствуваа сакав за споделам дел од атмосверата..која мора да признаам беше вистинско доживување...
  Ве осатавм да ги погледнете сликите на зомби, жигола, куртизани, кукли...и што ли уште не :)3 comments:

  1. Нема јавно да го кажам моето мислење за костимите, само ќе кажам дека правилно беа распоредени според изгледот. Еве и на сликиве се гледа дека твојот и на Неда перфектно ви одговараат.
    Костимот од Хофманови слободно можеш да го носиш на некоја приватна забава. Премногу добро ја изразува твојата сексипилност. Дури е опасен за носење, може да ти скокне некој :-P

    ReplyDelete
  2. haaaaaaahahahhahaha moooooooore kritika ejjj :))))))

    ReplyDelete