Sunday, April 21, 2013

Недела, ден за одмор, ден за семејството, ден за пријателите.... Јас ќе ви понудам еден интересен аутфит за денед, тигрест принт кој може да го комбинирате на милион начини :).. а денес ќе го видите во комбинација со црвено, малку ексцентрично но сепак убаво спаковано...
Имајте убав ден и погледенте ги фотографиите! :)

5 comments: