Thursday, April 4, 2013

Во недостаток на сонце од предходните денови..некако посакав да облечам нешто жолто,боја која ме асоцира на сонце  Денешниот аутфит може да го искористите за повеќе пригоди...работа, прошетка, кафе...истовремено би изгледале елегантно, заради класичните сиви пантолони, белата кошула и сивата марама.. а на крај жолтата боја ќе ви даде еден печат на несекојдневен изглед со која ќе придобиете повеќе внимание :).. Следуваат неколку убави фотки,проследете ги и погледнете дали ќе ви се допадне мојот денешен избор. Имајте убав ден!!! :)


4 comments: