Tuesday, April 9, 2013

Сеуште облачно, тмурно и ладно..но нека не ви опадне расположението, развеселете го денот користејки на себе по свежи бои, кои ве потсетуваат на птолетните па и на летните денови, но се рабира пригодно за ова време. Мојата комбинација на црни пантолони, блузе со принт, бледо розева наметка и чорапи користејќи златна огрлица која се вклопува на крај со моите чевли. Се надевам дека ќе ви се допадне! Уживајте :)


4 comments: