Sunday, April 7, 2013

Маја Кикириткова

Маја Кикириткова..
Незнам од каде да почнам..Од самиот миг кога започна ревијата веднаш ги почувствував вибрациите на нешто што претставува безвременско, ревија полна со женственост,сексипилност, елеганција ..и она што јас се пронајдов, потсвесно.. свесно или несвесно.. поврзано со мојата професија Барокот!
Едноставно посакав секоја креација да видам како ми прилега и да ја доживеам магијата на сопствена кожа! Погледнете ги фотографиите иако не се баш убави за жал..
Уживајте!!!No comments:

Post a Comment