Sunday, April 28, 2013

Недела...искрено го изгубив овој пат чувството на викенд со нашата работа...Но да се навратам на мојот пост :).. Денес ке погледнете една џинс комбинација, кои многу ретко ги правам тие џинс комбинации иако ги обожавам...  Невообичаен џинс кој е изработен во повеќе бои веројатно изработен со хлор и бои ..претпоставувам  :) сум правела порано а веројатно и некои од вас.. останатиот дел е бело памучно блузе и сино болеро...иии марамта која ја надополнува окер бојата на моите високи потпетици... се надевам дека ќе ви се допадне, имајте убав ден во овие прекрасни пролетни денови! :*4 comments: